Vi på Care IT hjälper er att öka er effektivitet med kostnadseffektiva IT-lösningar. Vi skapar möjlighet att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö. Vi är din partner om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus.

Journal3 Läskopia:
Har ni tidigare använt Journal3 men nu bytt till ett nyare journalsystem.
Har ni behov av att komma åt informationen i Journal3?
Läs mer här.

Supportavtal:
Som kund till oss betalar du ett fast pris per dator i månaden. Om problem skulle uppstå avhjälper vi det antingen på plats hos dig eller med hjälp av fjärrstyrning.

Inom ramen för supportavtalet erbjuder vi också övervakning av viktiga funktioner, antivirus, spamfilter, fjärrstödsmöjligheter.

Du som kund kan även få tillgång till - och styra – din jobbdator hemifrån för att på så sätt använda dina kontorsprogram även när Du är på annan plats.

Backup:
Med vår molnbaserade backuptjänst tas backup på er vitala data.

Antivirus:
Till ett fast pris per månad får ni fullskaligt antivirusskydd på era datorer.

Antiviruset är högkompetent och ett av få på marknaden som kan skydda mot ”Cryptolocker”. ”Cryptolocker” är det virus som krypterar dina filer och du tvingas betala pengar för att få tillbaka filerna.

Webskydd:
Webskyddagenten ser till att medarbetare inte av misstag surfar in på websidor som inte är förenade med er verksamhet.

Office365:
Vi har kunskap om Office365 och kan hjälpa dig med att flytta er e-post till en molnbaserad lösning, för att på så sätt slippa ha en egen server att drifta.

Programvaror:
Vi har mångårig erfarenhet av många applikationer ex. Visma, Vård-journalapplikationer (t.ex. Journal3, Medidoc, Asynja).
Våra tekniker är också certifierade på Opus Dental.

Hårdvara:
Datorer och kringutrustning kan ni köpa av oss. Kontakta oss gärna för prisuppgift.
Vi har även specialutrustningar såsom tangentbord och mus för klinisk verksamhet.